OUR STORY IS ONE WE ARE PROUD OF

Nu, meer dan 30 jaar later past de Antos-filosofie perfect in de nieuwe inzichten en toenemend bewustzijn over gezonde voeding. Consumenten stellen hoge eisen aan de voeding van hun hond of kat. Antos speelt daar alert op in en luistert wat baasjes en dieren willen. Voortdurend worden nieuwe producten ontwikkeld in vele variaties en uitvoeringen, die wereldwijd worden geproduceerd. Alle productiefaciliteiten worden voortdurend op kwaliteit gecontroleerd. Dankzij ons grote netwerk van internationale producenten kunnen wij een ongekende diversiteit aan producten aanbieden.

 

ONLY THE BEST INGREDIENTS

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Onze producten worden doorlopend verbeterd om ze nog beter maken. Nog veiliger, nog smakelijker en nog gezonder, voor dier, onze omgeving en de wereld om ons heen. We maken daarom zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten. En voor wat in de natuur niet beschikbaar is, gebruiken we verantwoorde alternatieven.

 

OUR SUCCESS STARTS HERE

Vertrouwde producten en stabiele merken die hun waarde bewijzen. Evenwichtig en altijd leverbare treats en chews. Antos®, Cerea®, ChickenD’light®, Nogaas® en PrimaDonna® zijn al vele jaren een vaste basis voor vele dierenspeciaalzaken.