Voor een vleeseter staat vlees op nummer 1 in zijn leven( naast het gezin natuurlijk) Daarmee krijgt hij precies binnen wat hij/zij nodig heeft voor een goede spijsvertering.

GEZONDHEIDSKLACHTEN

Ondanks alle liefde die we aan onze harige huisgenoten geven, ontwikkelen sommige honden toch gezondheidsklachten. Niemand wil een geliefd huisdier zien lijden, dus de klachten moeten zo snel mogelijk verholpen worden. Maar helaas blijft het meestal bij het bestrijden van de klachten; aan de onderliggende oorzaak wordt vaak te weinig aandacht besteed. Wij hebben een andere overtuiging: laat juist voeding je medicijn zijn.

OORZAAK VAN DE KLACHTEN

Gezondheidsklachten kunnen veroorzaakt worden door stoffen en ingrediënten waar het verteringsstelsel van een carnivoor niet direct iets mee kan. Denk bijvoorbeeld aan producten als: gluten, soja, suikers, zout, kunstmatige geur,- kleur & smaakstoffen, conserveringsmiddelen en chemische toevoegingen. Daarnaast is het essentieel dat een voeding hoofdzakelijk dierlijke ingrediënten bevat. Dierlijke ingrediënten bevatten dierlijke cellen. Dierlijke cellen zijn voor een carnivoor onmisbaar omdat ze alle essentiële aminozuren bevatten die ze nodig hebben om een gezond en gelukkig leven te behouden.

VERZORGING VOOR HONDEN

Goede verzorging gaat verder dan alleen gezonde voeding. Daarom gingen wij op zoek naar geschikte verzorgingsproducten voor de hond: vrij van alcohol, sulfaten en parabenen. Ook moest het PH-neutraal zijn, want dat is wel zo goed voor de hondenhuid. Dat bleek lastig te vinden! Dus besloten we het zelf te ontwikkelen. We hebben onze kennis gebundeld met onze jarenlange ervaring, met als resultaat: verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten en zachte geuren, speciaal gemaakt voor de hondenhuid. En niet onbelangrijk: voor een fijne prijs.